Alkisarnas högtid

I den här värmen fyller alkisarna på sina förråd. Klockan hann knappt fylla 10 år förrän alkisens ”kvinnor” kom med styrketårar. Det är märkligt att någon kvinna vill hänga med detta skräp till män, men jag gissar på att deras egenvärde är noll. Man kan väl vara snäll och nämna att deras kroppsform avslöjar det.

En vän har en granne som super varje dag. Han är så äcklig som människa men kvinna har han… trumvirvel… i Thailand.

Läser att skilsmässorna ökar och samtidigt blomstrar nätdejtingen, så jag gissar på den ekvationen går jämnt ut.

Skål på er.

Synes.

Bombmåndag

Vi inleder måndagsmorgonen med lite bomber väl? En i Landskrona och en i närheten av där jag bor. Visst är det ett härligt mångkulturellt inslag i den annars trista vardagen. Det blir säkert mer våld och helvete idag så det är bara att luta sig tillbaka. Feministerna jublar.

Synes.

Balkongsöndag

Det är söndag på balkongen, i alla fall tills solen kommer över på min sida. Läser som vanligt runt och bedrövas över patrasklandet Sverige. Ett land i ständigt förfall. Svensken knyter näven i fickan. Jag gläds av att vår eminente statsminister vill förbjuda rasistiska organisationer. Vilken kraftfull och handlingskraftig karl.

Sent igår tog jag en löprunda. Slog personbästa på kilometern. Det är något att glädjas åt.

Läser dödsannonserna för att förstå att jag lever.

Expressen granskar GB Glass. När man inte orkar vara en nagel i ögat på regeringen kan man alltid granska glassar. Bra jobbat. Känns viktigt.

Avslutar dagens text med att en snubbe vid namn Lennart Wallger har sammanställt en lista:
1/8-7/8, 2020
4 mord
10 mordförsök
3 skottskadade
23 knivskurna
11 skottlossningar
2 bombdåd
2 brandbombe
Handgranat hittad på badstrand
Granat inkastad i lägenhet
Försök till människorov av Barn
2 väpnade rån
10 mordbränder

Synes

Stängda (kärleks)persienner

Mörkt som i en källare. Värmen kämpar med att tränga in. Ögonlocken tunga som brunnslock. Det kunde varit värre som man säger när man kippar efter positiva tankar. Jag kunde legat på ett vårdhem med blöja. Hoppas jag dör före den upplevelsen, eller är så jävla dement att jag flyger över trädtopparna.

Jag läser och skrattar åt dessa ”prinsessor” som beklagar sig över män. Tacksamheten över att vara i en ålder då kvinnor inte längre är något attraktivt är berusande. Så mycket lidande man undviker.

Tvättstugan väntar. Sängkläder och överkast ska vaskas.

Synes.