När blodet kokar

Jag ser dessa bedövade människor överallt. Det spelar ingen roll hur många svenska kvinnor som offras på det mångkulturella altaret så rycks det bara på axlarna. Dessa avtrubbade feminister gör noll och intet för att få stopp på eländet. Tvärtom tåras ögonen när de pratar om ”barnen”. Hur i helvete kan någon bli så jävla korkad?

Inom mig kokar blodet. Varje dag. Varenda jävla dag är jag förbannad.

Idag stod en papagoja och malde om det svenska folkhemmet. Hon ville inte vara del i att montera ned detta. Vi snackar om gigantiska skygglappar. Jisses.

Synes.

Shopping och kraxande kråkor

Vad finns mer i livet än shopping? Jag sitter och sipprar kaffet och undrar. På mailen dundrar det ena erbjudandet in efter det andra. Köp nu betala nästa månad eller nästa månad. När räkningen kommer har du glömt det och blir uppstressad som fan. Med brevbäraren kommer ifyllda låneansökningar med absurda belopp. Det enda som behövs är din namnteckning. Pengarna på kontot om ett par dagar. Är det svårt att förstå hur folk hamnar i skuldfällan? Det är rent bisarrt att det får fortgå.

Men allt handlar om shopping. Tröstköp något så ditt slitna förhållande får luft en dag till.

Vänsterpartiet ger Sossarna 48 timmar sen… nu återstår att se om vänstern inte bara är kraxande kråkor utan faktiskt något annat…

Synes

Måndag 14 juni

Idag är det min namnsdag. Morsan brukade ringa på morgonen. I år är det tyst.

På radion hör jag en uppgiven person som ska flytta från Sverige. Reportern undrar vad det ska tjäna till.

Så tog lusten att skriva slut igen.

Synes.