Onsdagspollen

Försöker få ner något på pränt. Öppnar mitt manus. Stänger ner filen igen. Läser ett par kapitel ur den 470 sidor tjocka boken. Sipprar kaffe på det. Körsbärsträdet snöar. En extra matta lägger sig på balkongmattan.

Ett besök på apoteket för att fylla på förrådet har avklarats. Det snörvlas överallt.

Jag ska se om det går att träna på fredag. Väggarna kryper allt närmre.

Förresten fick jag avhysa årets första geting från vardagsrummet. En stor jäkel också med egen landningsbana och kontrolltorn. Hemska ting.

Synes.

4 reaktion på “Onsdagspollen

  1. Detsamma. Thomas. Det ska bli fint hela helgen. Jag funderar på att göra som du gör dvs släppa boken själv, eventuellt lägga ut den som pdf här på bloggen.

    Allt gott.

  2. Låter som en god idé Håkan. Att producera själv innebär att ha kontroll över hela processen. Billiga tryckerier hittar man i hela Baltikum och i Polen. FAst det finns förstås andra sätt också här i Sverige, t.ex. genom Författarnas Bokmaskin. Imorgon har jag dubbelt firande. Min äldste son fyller 45 och ett barnbarn fyller 17. Tecken på tidens ruskigt höga fart.

  3. Thomas, bokmaskinen tryckte min bok har jag för mig. Åren bara går och fort rullar det på, lika fort utför går det med det här landet, tills dess får vi fira födelsedagar och låtsas vara fria ett tag. Önskar er fin stund i gemenskapen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *