Lördag i allergilandet

Allergin håller ett fast grepp om humöret. Två längre promenader har det blivit på två veckor. Den träningsmängden skrämmer inte igång blodkärlen direkt. Jag ska pallra mig iväg till gymmet på måndag och se hur kroppen reagerar.

Gott om bilbränder i natt. Det står inte att läsa i FN-rapporten. Maken till smörja har väl aldrig skådats?

Valfläsket låter sig portioneras ut i media och folket niger och bockar. När valet är över återgår politikerna till deras ordinarie agenda och allt är som vanligt. I dagbladet har man undersökt var politikerna i kommunen bor – chockerande nog bor ingen i något av dessa underbara områden som de ständigt beskriver som paradis.

Som kontrast till möget på teve ikväll bjuder jag här på Judy Collins:

Synes

2 reaktion på “Lördag i allergilandet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *