En stund på gymmet…

Kom iväg igår till gymmet efter två veckors uppehåll. Ja något mer har jag inte att berätta om det.

På nyhetsmorgon diskuterades utmattningssyndrom. ”Man ska inte dra sig undan” tyckte farbror doktorn. Just det gör man när man har tröttnat på energitjuvar – som trots uppmaning att låta bli kommer med det ena värdelösa ”tipset” efter det andra – och sen går de. För att inte tala om att man ska ”hjälpa till” med renoveringar, passning av hund, datorhjälp, renskrivning av CV, och andra sysslor som de vill att jag gör; ”Så har du något att göra”? Jo, tack. Ytterst tacksam för att ni ”tänker på mig”.

Ja jisses.

Jag lever ”utanför” och trivs alldeles utmärkt. Jag behöver varken ”gilla-klick” eller annan nonsens för att klara min vardag.

Knäböj på det?

Synes

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *