Jaha, så var det fredag igen

Iväg till gymmet för att köra ett pass. Byta däck på bilen. Vattna graven på kyrkogården och nu sitter jag är trött som en gnu. Fredagspizzan ligger och skvalpar. Mög på burken också.

Jaha, så intressant är jag ikväll. Trött är jag också på kärringarna i kvarteret som bara pratar skit om varandra. Herregud, hur orkar de? Fint att möta så mycket negativitet direkt på morgonen. Man liksom bara känner hur energin forsar ur kroppen. Och efter träningen önskar man folk trevlig helg och de bara stirrar rakt ner i golvet. Ja, jävlar vad positivt he he.

Tur jag har hunden. Alltid lika glad och tillgiven. Vad fan ska man med människor till?

Jaja, det var kul att köra med taket nere, och för en gång skull kan jag ju bjuda på en bild.

Synes.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *