En paus med sommarvärmen

De säger att vi ska få åska idag. Meteorologerna säger mycket. Själv hade jag tacksamt tagit emot en paus i detta. Märta nickar instämmande.

Det är livsfarligt att klaga på solen och värmen. Alla måste älska detta, i oavbruten mängd.

Jag tänker på damen som cyklade omkull. Nu är hon inne i den värdelösa vårdkarusellen. Det är värre än något annat. Operation och rehabilitering mitt i sommaren och stundande semestertider. Och 86 år är hon väl längst ner på prioriteringsskalan. Ja ursäkta, mitt förtroende för vården är noll. 2015 gjorde jag min cancerkontroll och än har inte svaret om fortsatt kontroll inkommit. Jag utgår från att jag är ”utskriven”. Ja, jag skiter väl i vilket…

Himmeln alldeles klarblå och endast slöjmoln. Åska?

Våt filt över sambon när det var som värst igår.

Synes

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *