Söndagstugget

Då var det dags för söndagstugget igen. En vecka går fort. I veckan som gått funderade jag på det här uttrycket: ”Det är faktiskt 2018 nu”. Det sägs ofta som en ursäkt när regler och ordning ska brytas. I detta fallet shorts eller ej på arbetsplatsen. Själv anser jag att shorts har man på sin fritid. På jobbet är man på jobb och inte på en camping. Men vad vet jag, det är för fan 2018 nu.

Annat folk drösslar med nuförtiden är ordspråk. Jag vet inte vad de vill få ut av det. Men det är ju för fan 2018 nu.

Vi har fått en granne som ser ut som en julgran i håret och tatuerad långt över gränsen för vad som är vansinne. Men vad vet jag, det är ju för fan 2018 nu.

På tal om shorts borde man förbjuda 3/4 shortsen. Vem kom på den idén? Alltså antingen har man shorts eller långbyxor.

Men vad vet jag.

Det är för fan 2018 nu.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *