Söndagstugget

Ett par dagar med en inre demon på besök. Lite fotboll och massan samlas. Så enkelt är det att locka folket. Allt är glömt och förlåtet. Som vid jul; allt jävelskap ska sopas under mattan för nu är det tomtar och paket. När festen är slut kommer mörkret åter.

På morgonteve pratas det deckare.”Bokpanelen” heter det. Alla dessa jävla deckare. Någon hittas död. Oj, vad spännande.

När jag cyklade hem från skivaffären i veckan med ett fynd, kom jag på att jag inte har en enda person att lyriskt berätta detta för. Det kulturella utbytet är stendött. Musik idag är ljudmattor från äckliga listor på Spotify. Det är en bottenlös sorg att se fördumningen. Massproducerad digital skit och deckare. Toppen.

På mailen kommer ”söndagserbjudanden” som sällskap. Shoppa döden.

Bakfulla åker våra politiker hem från ön. Festen på skattebetalarnas bekostnad är över.

Allt detta och lite till.

Här och nu.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *