Onsdagsblogg

Det låter som musik när åskan mullrar och regnet slår takten mot fönsterblecken. Det är inget crescendo mer ett smygande intro. Det blir inte mer än så heller. Verket kommer inte igång på allvar. Jag har stängt av morgonradion för att inte missa någon ton. Tyst… jo där kom ett pukslag.

Ett företag som ska samla in pengar till barncancerfonden har ”missat” att föra över elva miljoner kronor. Nu har företaget gått i konkurs. Man ska inte fråga hur en del kan leva med sig själv, för den frågan får man aldrig svar på.

Våra härliga politiker slåss vidare om vår beredskap. Allt för att locka över boskapen på deras planhalva. Vid spanska kusten springer afrikaner upp på en strand mot en ny ”framtid” i Europa. Jag ser hur framtida pensionärer jublar i kapp och kanske ensamma kvinnor också? Det är nästan bara män så håll ut tjejer – snart kommer Mr Right till er.

Nu ska man ju akta sig för att leka med satir i all kulturell form. I den lättkränkta sandlådan är det trångt.

Nu har dirigenten gått hem.

Synes.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *