Lördag innan valet

Trots valtider ska det traskas till tvättstugan för omhändertagande av persedlar. Höstvädret är på ingång. Kroppen och den mentala hälsan kräver avståndstaganden. Idag känner man sig som en billig hora när tv-licensen ska betalas. Propagandaorganet står med sitt svulstiga stånd och hånar svenska folket. Ja inte hela folket. Vi kan väl skriva de som vet vad oberoende och objektivitet betyder.

Jag skrattade mest när jag drack kaffe och såg på slutdebatten igår kväll. Vad mer kan man göra? Det går inte att ta maktkåta politiker på allvar. 2010, 2014, 2018 – allt låter likadant. Vinnare är de som kan fortsätta inkassera arvodet från Sveriges riksdag. Förlorare är alltid svenska folket. Alltid.

När alliansen utförsäkrade sjuka var alliansen otäcka omänskliga bastarder. När sossarna fick makten kastade man ut ännu fler ur försäkringssystemet samt de med behov av LSS. Som sagt, folket är alltid förlorarna.

Jag drömmer om en rejäl vinst på hästar så att jag kan flytta till ett litet hus på landet. Långt från mångkultur och andra fantasivärldar globalisterna älskar att prata om.

Synes.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *