Tröskelfritt

Blundar man ser man inget. Allt blir således problemfritt så länge man inte snubblar över tröskeln. Jag förstår inte människor i min egen ålder – som har levt i det här landet före massinvandringens grandiosa intåg. De måste vara blinda och sitter i sin tröskelfria bubbla. Men lite så är det. Så länge man inte drabbas av ”härligheten” finns inte problemen. Feminister som hånar våldtäktsoffer. De stoppar utvisningar av kriminella för att vara ”snälla”. Vilka kompletta idioter. Nä, dagens ”kvinnor” står inte högt på min lista.

Expressen stänger twitterkonton, regeringen stänger youtube-konton. Oj, vad bra säger motståndarna och hyllar yttrandefriheten. Den berömda hissen går inte hela vägen upp.

Nä, jag struntar faktiskt i valresultatet. Svenska folket förtjänar inte några vettiga politiker. Det är inte en tid för tankemänniskan. Det är en tid för banalitet, ytlighet, snabba puckar och nya iPhones. Grattis.

Synes.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *