Startstrecka

Allt går segt. Det är som att springa i ett smörpaket med skidpjäxor. Jag skyller på åldern. Det finns väl andra orsaker – säkert – men jag skyller på det.

I helgen ska jag börja renovera hallen. Det ska målas och tapetseras. Inga större problem det är bara jävligt tråkigt med allt stök. Det är liksom inte första gången. Men det är som med träningen numera; det är mest jobbigt med att övervinna alla negativa tankar. Bara det gör mig svettig.

Ikväll kommer en härlig romantisk film på Tv3: The Choice. Jag älskar sådana filmer. Man får sitta och böla ett tag och drömma sig bort om det som aldrig blev. Sånt är livet ibland. För oss alla. Jag sitter i alla fall inte fast i en trist och passionslös relation. Alltid något att glädjas åt – på andras bekostnad.

Synes.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *