Att lära sig gilla mullret

När man går sin egen väg blir du hatad och bespottad. Det finns inget svårare i livet än att sluta vara till lags. När livet blir motigt står du ensam. Allt annat är bullshit. Så gör fingret och kör ditt eget race. Inte en jävel kommer att tacka dig för att du stannade upp och lyssnade på ännu en papegoja. Det är bara slöseri med värdefull tid.

Jag tränar själv. Äter själv. Sover själv. Lever själv. Det är helt underbart att slippa ett fruntimmer som är rena ankaret. Jaså, du ska sitta i soffan och äta chips med tanten ikväll? Glo på analfabet-tv. Lyckliga du. Så avundsjuk jag blir. Kanske ”får du till det” också. Ja, om du hittar till hålet för alla bilringarna. Grattis.

Nu kommer åskan in över stan. Regnet hänger på. Jag skrattar i takt.

Heja mig.

Synes.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *