Skrapa upp resterna…

Vi går mot september. På teve sitter Löfven och svamlar som vanligt. Barnen ska gå i skola och inte vara med i gängen. Okej min käre landsfader det är uppfattat. Nu känner jag mig trygg igen. Har Sverige haft en sämre regering någonsin? De är så naiva att man baxnar. Och svenska folket – vad fan fattas er egentligen?

Moderaterna tycker att de tar krafttag när de vill strypa invandringen till ett nytt Båstad om året. Alltså en ny kommun om året med 5000-8000 invånare. Ja ni förstår hur jävla illa det är ställt med konsekvensanalyserna när man kallar det ”krafttag”. ”Hur kunde det bli så här?”, ”Ingen kunde förutspå detta.” Jo, om jag hade backat upp mina inlägg från 2008 så hade ni haft svaret där, men då var jag och många andra rasister och skulle dö. Milt sagt. 95% av mina läsare då försvann i ett nafs. Hur många har inte förlorat sina arbeten pga att de sympatiserar med SD?

Nu kan ni skrapa upp resterna av riket. Det kommer ni inte att klara av för det är för sent. Alla åtgärder förutom stängda gränser, återvandring och utvisning av kriminella är helt verkningslösa. Och det kommer aldrig att hända i detta godhetsknarkande land.

Synes.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *