För mycket

Med åldrandet kommer också tillfällen när man måste ta farväl av nära och kära. Mitt stora stöd i livet försvann i torsdags – morsan. Hastigt blev livet ännu jävligare. Och hur jag ska överleva detta vet jag inte. Livet är inget intressant längre. Jag höll ihop för att morsan fanns där. Det är ett jävla mörker.

Slutet på det här året har bara varit svart. I oktober får farsan en stroke, i november får jag avliva min hund, och i torsdags lämnar mor in.

Ja, vad ska man säga. God jul?

Synes.

2 svar på ”För mycket

  1. Tack Thomas, ja du vet allt för väl vad det innebär. Hjärtat är fullständigt krossat. Jag ska kontakta min vårdcentral så jag får något som drar ner mig. Det är en jävla tid att mista någon. Folk springer stressade omkring och ska fira jul. Själv vill man bara gräva ner sig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *