Avtrubbad?

Den avtrubbade massan. Det är så vanligt med kriminalitet att massan bara rycker på axlarna och den som förmedlar oro blir tagen för att vara tjatig och gnällig. Det sprängs, skjuts, mördas och våldtas och massan byter bara kanal. Får man en kriminell till granne så är det bara att acceptera. Det är vanligt folk som offras på altaret där alla har rättigheter.

När jag stänger min dörr är jag trygg. Larmet slås på när jag lämnar lägenheten. Jag har gjort vad jag kan. Så fort jag behöver gå ut måste jag stänga av omvärlden för att stå ut tills jag kommer hem igen. ”Vilken överdrift” tycker säkert någon som läser här, eller så är det vederbörande som är avtrubbad?

Min hyresvärd skiter fullständigt i den skötsamma hyresgästen. Färgrika plakat om gemenskap och trygghet sätts upp i trapphus som ett hån. Trygghetsvärdar anställs och miljontals kronor läggs på ”förebyggande” åtgärder. Inget hjälper. Det hjälper inte ens att ringa polisen längre. Dit har vi kommit. Det pratas och pratas men ingen händer. Det är Löfven-människor överallt. Idiotin regerar.

Synes.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *