Vänner?

Igår kväll handlade Karlavagnen om vänskap som tar slut. Rätt många berättar att när de blev sjuka försvann vännerna. Jag vet allt för väl hur det tar sig ut. Fast man förklarar så förstår väldigt få människor. Hade jag inte levt så länge själv innan jag blev sjuk hade det inte fungerat. Nu är jag van så jag skiter faktiskt i vilket. Jag lever tusen gånger hellre själv än med människor som bara dränerar livet ur en. Man ska inte be om att bli älskad.

När jag går ut med hunden vill jag vara ifred. Jag har fått höra att en del tycker att jag har blivit aggressiv. Jag bara skrattar ärligt talat. Bara för att man inte orkar höra på kärringsnacket i området är man alltså aggressiv. Ja fy fan är det konstigt att man håller fruntimmer på avstånd. Satan vad de kan fantisera. Hundägare är en märklig skara.

Vinden är stark idag och det ska visst komma mer av den varan.

Synes

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *