Cyklisten som dog

Oktober 2012 i Viken.

Jag brukade cykla många mil varje vecka. Ensam. Jag har inte rört cykeln på fem år. Intresset dog hastigt ut. Ungefär som skrivandet. Ungefär som musiken. Allt dör hastigt med mig. Det är inget planerat. Det bara dör. Det har kanske har med min bipolaritet att göra? Vad fan vet jag.

Men den här dagen den 12 oktober 2012 klockan 14:48 och 34 sekunder njöt jag av en kopp kaffe och en gräddstång. I Viken.

Synes.

2 svar på ”Cyklisten som dog

  1. Jaså herrn är också Bipolär ?? Join the club 😉 tog bara 48 år för dom att få ner det på papper hahaha

  2. Hej du, vad kul att du hittar hit ibland. Så du har också fått papper över din mentala hälsa. 😉 Jag fick min diagnos 2011. Ett lätt version med skakningar och chokladbegär som följd. Marabou på recept. 😂 Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *