Vad ska man tro på?

Det finns saker som, i alla fall jag, inte talar så högt om. När farsan och mina systrar anlitade ett medium sa hon att jag behöver ”stängas”. Att jag är alldeles för ”öppen” och det är därför jag mår dåligt. ”Han drar sig undan…”. Detta är inget nytt för mig, men att få stämpel som ”dåre” är inget svårt i det här landet. Det är har hänt mycket oförklarligt i mitt liv. Det var inte så länge sen en man stod vid min säng och jag trodde att hjärtat mitt skulle stanna. Ungefär samtidigt var det någon som försökte dra mig ur sängen när jag skulle sova. Kanske var det en handläggare på arbetsförmedlingen? Ja, skoja får man.

Men trots detta känner jag min trygg i min lägenhet för det är någon som skyddar mig här, hur jävla löjligt det än låter. Jag har snart bott här i 10 år och aldrig känt ett större lugn. Vem det är vet jag inte.

Mediumet berättade grejor om mig som hon helt omöjligt kunde veta. Vad säger ni som läser här?

Synes.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *