Babbel

Det sociala babblet. Jag ber varje morgon till högre makter att få slippa möta någon pratglad på morgonrundan. Den bönen lyssnade ingen på i morse. Det hjälpte inte heller att gå en annan runda än vanligt. Överallt står de och väntar på någon de kan stoppa och berätta sina sagor för. Det fullständigt sprutar ut ord och meningar och själv vill man bara hem till nykokt kaffe och tystnad.

Igår blev vi berikade med ett nytt mord här i staden. Skjuten med ett flertal skott. Löfvens förtroende ökar. Svenne somnar om. Landet bortom räddning. Ullared nästa?

Enligt en uppretad dam på Ring P1 landar ett plan varje måndag från Rumänien på Sturup. Inga resenärer blir testade utan kan direkt åka ut till Emporia och handla tillsammans med köpkåta danskar. Hyckleriet firar VM-guld i bananrepubliken.

Synes.

Elsa åker bil.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *