Ja så var det fredag.

Idag är det fredag och det blir tacos, runka och sur kärring i radhusområdet, eventuellt serveras lövbiff, pommes och ”bea” som det numera kallas. Ja, man orkar inte säga bearnaisesås för då kommer det lite kiss i joggingbyxorna av mental stress.

På tal om joggingbyxor och löpartajts så är det mer regel än undantag att man ständigt bär på sådana. Det är ju så bekvämt och tanken att man kan träna i dem har inte kommit på tal, vilket också tydligt syns.

Mer man kan bli förbannad på är nötterna som sitter och läser bok på kondis med en kopp kaffe. Varför ta upp en plats om man bara ska sitta och glo i en bok. En termos och parkbänk är bättre för dig, så slipper andra som ska fika köa och vänta på att du ska vända blad, som görs ungefär samtidigt som det begärs påtår. Igen. Gubbjävel.

Synes.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *