Mors dag

Första mors dag utan morsan. I affären köps det blommor. Jag köper frallor, smör och ett paket kokt skinka. Första frukosten på balkongen i år. Det kliar i halsen och ögonen klibbar igen av gräspollen medans kaffet dricks. På radion spelas en ”säng av rosor”.

I morgon är en ny månad.

En ny dröm i natt om en gammal klasskamrat. Vi var med i ett dejtingprogram. Det är sjukligt detaljerade drömmar. Camilla heter hon. Inte sett henne på trettio år säkert men så plötsligt dyker hon upp i ett program där hon med andra kvinnor försöker få mig som hennes pojkvän. Jag är alltså ”Bachelor”. Jisses. Det är verkligen bisarra drömmar jag har haft sista tiden.

Elsa solar på balkongmattan.

Mer kaffe på väg ner i kannan.

Mors dag.

Synes.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *