Godnatt

Ja jisses. En helt förlorad generation. Utan föräldrar. Utan gränser. Utan bildning. Utan någon form av uppfostran. En generation med IQ långt under genomsnittet. Massan. När man ser bilder från Stockholm förstår man hur illa det är. Och när en polis går ner på knä och gråtkramas vill man bara flytta till den där öde ön. Vilket patrask.

På SVT visades sista delen av att rädda ett barn. Se den och bedrövas av idiotin. Jag har sett på nära håll hur det kan gå när kvinnor får för sig både det ena och det andra. Skrämmande. Och förälskade män. Finns det någon värre sjukdom?

Synes.

2 svar på ”Godnatt

  1. Din kommentar är mitt i prick. Jag hävdar att ordningsmakten har kapitulerat för denna galna vänster/feministiska/islamistiska pöbel. Kommer kanske på ett bättre ord
    När till och soldater i USA går ner på knä är det riktigt illa. Å andra sidan är det hög tid att landets svarta befolkning får komma minst ett steg upp ur misären. Pöbelvåldet är första steget mot inbördeskrig och då är vi förlorade!

  2. Tack Thomas, så fruktansvärt osmakligt att se denna underkastelse. När hon går ner på knä och knyter näven i luften… vilken total genomklappning. Och någon polis tror att ”sparka boll” är lösningen. Är det konstigt att blodtrycket åker berg och dalbana? Visst är det som du skriver om den svarta befolkningen men att slå sönder samhällen är knappast lösningen, inte heller skylla på Trump. Det går djupare än så, men det vet vi ju redan. Allt gott.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *