Nationaldagen?

Hur firar man nationaldag i ett land där ursprungsbefolkningen lärt att hata sig själv. Med bröstmjölken detta enorma självhat att vi har det så bra och är skyldiga resten av världen allt det vi har byggt upp och kämpat för. Svenska folket är så hjärntvättat att man inte längre märker att landet är på väg att gå under. Dekadensen ser man redan två steg utanför dörren där skräpet blåser omkring och i vattenpölen flyter ett papper från McDonalds.

Nere i affären går vuxna män och kvinnor i mysbyxor. Feta, tatuerade och zombifierade. När de böjer sig fram visar de myntinkastet som de väl behöver för att bedöva sin konsumtionshets. Utanför den lilla ”tobaksaffären” hänger araber, somalier och annat folk som vi är skyldiga att ta hand om.

Det är ett jävligt sjukt land som borde flagga på halv stång tills någon reser sig och slår näven i bordet.

Synes.

2 svar på ”Nationaldagen?

  1. Förlåt att jag tjatar Håkan, men den bild du här tecknar av vårt förlorade land är mitt i prick. Särskilt de män som visar halva röven gör mig galen. Vi hade en femtioårig hantverkare här i vintras, rar och snäll på alla vis, men klädd på detta sätt gjorde han mig förtvivlad. Vill inte se sådana människor! De påminner mig om hur långt ner i ödemarkens träsk vi befinner oss.

  2. Du tjatar inte, Thomas. Dina bilder av Kristianstad som du ibland skriver om tecknar om en förlorad stad och påminner om min. Vidrigt att se människor klä sig på det sättet. En vän till mig hade gympaskor på en begravning. Ja, man kanske är ”konservativ” men jag anser inte det är lämpligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *