Fredagspapegojan

Fredag och frukost på balkongen. I området fortsätter papegojan sitt arbete med att försöka ställa till med dramatik. I våra liv finns alltid en papegoja. Ibland flera. Om du är smart matar du inte papegojan. Låt andra mata papegojan. De är kanske också papegojor? Låt papegojan vara.

När jag läser/hör om kvinnor som beklagar sig över att deras män inte är kommunikativa så skrattar jag. Ingen normal snubbe med kulorna i behåll varken vill eller orkar lyssna på somliga kvinnors dramatiska utläggningar om ingenting.

En gång i tiden gick jag kvinnor till mötes. Jag satt och lyssnade på deras jävla tugg och försökte sympatisera. Aldrig har jag känt mig så omanlig. Så slut på livslust. ”Varför lyssnar jag på dessa fittor?”

Agnes var början och slutet, och för det är jag enbart tacksam. Lika tacksam som när mitt ex sa att hon inte ville mer. Nu får andra män bära den ryggsäcken och gärna för mig. Det finns män som gör vad som helst för att se sin kärring streta efter fredagsbiffen. Jag tillhör inte den kategorin.

Ha en fin fredag och mata inte papegojan.

Synes.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *