Babbel om allt möjligt

Tisdag och sommaren är på visit. Kan det vara årets sista balkongfrukost?

Spär på självhatet med att läsa om ännu en framgångsrik människa. Ett större svin finns inte men rövslickarna står i kö. Ja, han är en som älskar sig själv och älskar att berätta om sin barndom. Ja, folk köper ju skiten så varför inte. Det är bara se fem minuter på Idol så inser man hur lågt ribban läggs för det som kallas ”Star Quality”.

Posten kör förbi. Då kom inte skivan från Tyskland idag heller. Ibland kan man undra om paket lever ett eget liv. Sen kan man ju (också) undra varför någon idag skickar utan spårning. Det är som att sätta sig och skita fast man vet att toapappret är slut.

Synes.

4 svar på ”Babbel om allt möjligt

  1. Posten är ett ständigt problem och det blir bara större.
    Imorgon levereras min nya bok, med TNT, de går att lita på. Du har ett gåvoex. i brevlådan i början av nästa vecka. Bokpåsar verkar fortfarande funka, peppar peppar. Beklagar att du inte fick din skiva idag. Sådan väntan är inte rolig.

  2. Thomas, det är väl mest det att man undrar om den överhuvudtaget dyker upp, men säljaren lovade skicka en ny om den inte dyker upp snart.

    Tusen tack, Thomas. Jag ska återgälda vänligheten. Jag vet inte när skivan släpps men så fort den gör det skickas ett ex till dig. 🙂

  3. Håkan, det är jag som återgäldar din vänlighet. Jag fick en fin country-skiva av dig tidigare i vår.
    Har skickat boken till dig nu!

Kommentarer är stängda.