Intellektuell stimulans?

Intellektuell stimulans, det låter akademiskt. Sitter och jag och tänker medans teven smattrar på med sin smörja. Varför jag ens har teve vet jag inte. Kanske är det för jag känner mig mindre ensam. Det är i alla fall inte intellektuell stimulans. Givetvis smyger sig hat mot SD in överallt. Det spelar ingen roll om de rullar köttbullar eller bakar muffins, alltid nån som måste påpeka sitt hat mot SD. Oj, såg ni så fullt Sergels torg var när läraren i Frankrike blev av med sitt huvud. Folk strömmade ut och protesterade. Nä, skoja bara. Det var ju inte en sönderknarkad kvinnomisshandlare från USA. Suck. Dubbelsuck. Vår tid är helt bisarr.

Nä, nu har de gjort pasta i teve och vad spännande det låter. Och näää ska du tolka den låten. Wow. Alltså. Groovy.

Zzzz zynes.