Vart tog kuken vägen?

Ingenting tycks väcka ilskan i någon längre. Det är ett kastrerat samhälle. Jag minns en tid när hyresgäster som inte skötte sig fick varning och blev det ingen förändring så slogs nävarna i bordet. Nu står hyresvärden som ett jävla liljeholmen och bara glor, rycker på axlarna och säger; vad ska vi göra? Vilken parodi.

Idag ringer jag till Länsstyrelsen. Lösspringande katter vars ägare skiter i vilket. Två sömnlösa nätter där katthelveten bara skriker. Fem katter har kräket. Fet äcklig kärring, vad annars? En annan dåre har sin hund lös. Alltid. Springer och skiter överallt. Ibland när hon sniffat på korken glömmer hon hunden och den ränner runt ensam i området.

Nu kan ju allt detta låta som gnäll så vill ni ha 4-5 katter som gallskriker och en hund som skiter överallt så hör av er. Jag kan fånga in dem till er. Välkomna.

Synes