Efterklok

Måndag. Tvättstugan. Det kom lite åska och regn och sen brakade helvetet lös. Det är nu så kvavt att kalsongerna kryllar sig. Och då är det jävligt kvavt.

Efterklok tänker jag idag efter att ha läst en text. När jag själv är det så blir jag skogstokig. Du har inte läst på ordentligt. Så är det. Men det är tufft att stå på sig idag. Foliehatt, ”dum skalle” och annat nonsens folk har kastat efter mig.

I 5 år följde jag Trump. Lika hatad som vi som inte körde sprutvalsen. Idag är det andra tongångar. Fler och fler inser att han var nog inte så dålig ändå. Världen är i kaos. USA är tillbaka i sina gamla spår. Nu försöker man ju sätta dit honom igen. Jag står på mig. Vänsterns feta obildade fingrar når mig inte. Fåren skriker sitt Putinhat. Jag säger vänd blicken åt Kina för där har ni det verkliga hotet.

Synes.