Manlig förebild

Jag skriver under på det Alexander Bard sa en gång: ”Ditt problem är att du har trassliga relationer med andra män. Fixar du det kommer tjejerna att jubla. Tjejer väntar på att killar ska ”get their shit together” och bli stabila och trygga i sig själva.”

Fler och fler killar växer upp utan sin farsa, eller har en farsa som tillåtit sig blivit kastrerad av den sjuka feminismen. Det är sådana som är tickande bomber. I tidig ålder får de anti-depp medicin som bara gör allt värre. Jag läste en artikel för länge sen om skolskjutningarna där flertalet av förövarna gick på tung medicin. Vem vet vem som pressar på avtryckaren?

Synes

Kvinnor som gapar och skriker

Den här lördagen läste jag en kommentar på Facebook. Det är en kvinna som berättar att hennes mormor alltid sa; ”en kvinna som bråkar och skriker gör det för att hon älskar dig. Det är när hon är tyst vi män ska oroa oss”. Det inlägget har ett flertal kvinnor gillat och det kallas alltså att vara ”klok”. Så om en man skriker och gapar på sin fru så är det också utav kärlek. Så det är alltså det man ska syssla med i ”sund” relation. Gapa och skrika på varandra?

Jag har sätt många kuvade män som låter sin kvinna terrorisera honom. Inte fan har jag läst av det som kärlek. Tvärtom undrar hur i helvete den människan står ut. Vem vill leva i en sådan destruktiv miljö – för lite fitta efter den torra fredagsbiffen?

Jag har sagt det många gånger förr: vill du leva ett lugnt och fridfullt liv så lev som singel. Köp en hund. Håll kvinnor och deras drama på avstånd.

Synes.

Vart tog kuken vägen?

Ingenting tycks väcka ilskan i någon längre. Det är ett kastrerat samhälle. Jag minns en tid när hyresgäster som inte skötte sig fick varning och blev det ingen förändring så slogs nävarna i bordet. Nu står hyresvärden som ett jävla liljeholmen och bara glor, rycker på axlarna och säger; vad ska vi göra? Vilken parodi.

Idag ringer jag till Länsstyrelsen. Lösspringande katter vars ägare skiter i vilket. Två sömnlösa nätter där katthelveten bara skriker. Fem katter har kräket. Fet äcklig kärring, vad annars? En annan dåre har sin hund lös. Alltid. Springer och skiter överallt. Ibland när hon sniffat på korken glömmer hon hunden och den ränner runt ensam i området.

Nu kan ju allt detta låta som gnäll så vill ni ha 4-5 katter som gallskriker och en hund som skiter överallt så hör av er. Jag kan fånga in dem till er. Välkomna.

Synes