Hundägare

Ja, hundägare. Speciellt med ett fruntimmer i början av kopplet. Japp. Ledsen men kvinnor med hund är ta mig fan värsta sorten. Vi har flera mentala haverier där jag bor. De tror att min hund är allmängods. Det ska hälsas, ge godis och språkas på bebisspråk. Vuxna kvinnor alltså. Skaffa er ett liv. Jag vet inte, börja sticka grytlappar eller något, bara det stänger av ert känsloliv.

När jag går ut med min hund är det JAG som går ut med min hund. Jag är inte det minsta intresserad av att stanna upp och lyssna på er klagosång om vad som händer i området eller att ni då tar er friheten att störa mig bara för jag har en hund.

Och så har vi de som inte kan hantera sin hund. Alla andra med hund ska byta väg för att ni har fört över er usla mentala hälsa på hunden. Jag ska liksom rätta in mig för att ni ska få fri väg. Skulle inte tro det. Det finns kurser att gå. Otaliga dokument på internet som är gratis att tillgå. Det är bara att sätta sig ner och läsa. Gör det. Bara ett tips.

Hej då.

Voff.