En Fredag I Oktober

Jag är ledsen men att se gråterskor beklaga sig över vad som skrivs på nätet är sällan tråkigt. Hög risk för magkramp med andra ord. Som man bäddar får man ligga, som min farmor brukade säga i tid och otid. I förkylningssoffan tittade jag på ett mysprogram och fick lära mig att dickpics är hett. Journalisten tyckte det var hett att få en penisbild efter dejten, och fyllde i att svenska män är rädda, tråkiga och tar inte för sig. Undrar hur det har blivit så? Vad kan det bero på? Som man bäddar…

Jag satt och väntade på att någon svensk nyhetskanal skulle informera om Familjen Bidens skumraskaffärer som New York Post avslöjade i dagarna. Jag väntade… och väntade…

Solen skiner och om jag inte faller i förkylningskoma blir det en lugn skogspromenad med sambon.

Synes.

3 svar på ”En Fredag I Oktober

  1. Klanen Bidens ukrainska smutstvätt kommer aldrig att visas i Sverige, inte ens om den skulle bli tvättad.

  2. Oj då, Thomas. Ja då får man väl lyfta på hatten. Det kanske t o m kommer en blänkare om detta på SVT?

Kommentarer är stängda.