Kvinnor som hatar

Du ser dem överallt. I ditt bostadsområde. På nätet. Kanske har du till och med valt att sätta barn till världen med en. De vaknar med en brödskiva bitterhet och slutar inte för än hela brödlimpan är slut, och då köper man en ny limpa. När åren och rynkorna kommer blir det värre, för då är det inte en enda (mentalt frisk) man som ens vill ligga med dem. Ja då jäklar går proppskåpet sönder och ingen i din omgivning går säker. Klart, det finns undantag och man kan vinna på triss också.

I samhället talas det sällan om kvinnor som hatar. Det är liksom tabu. Gå in på vilken arbetsplats du vill som domineras av kvinnor så får du se. Hatet sveper över lokalen som en torr ökenvind. Men det talar man inte om, inte så att någon hör i alla fall.

Ja det var ju ett jävla sätt att börja en måndag. Men va fan. Jag firar varje dag att jag slipper leva med en bitter kärring.

Synes.