Dubbla åttor

Åtta är mitt favoritnummer. Igår blev det åtta på Powerplay och åtta på Topptipset. Inga pengar att skriva hem om men åtta är åtta. Vinner USA eller Tjeckerna så är det åtta rätt idag också. Inga pengar att skriva hem om – igen – men åtta är åtta – igen.

Topptipset har skrattat åt mig flera gånger. Hyfsat stora pengar har tappats genom fingrarna i slutminuter och t o m i slutsekunder. Så är det på spelfronten.

Jag trivs med småspelen. Hästarna har jag slutat med. Det är för mycket pengar som går förlorade, sen tog ”jackpotshelvetet” död på mitt intresse. Det är liksom inte roligt med jackpot varje vecka. Man börjar undra om det är så för att folket ska spela bort sina uppehällen? Oavsett är det skit.

Svåra matcher på topptipset idag. Sundsvall – Mjällby t ex. Halmstad – BP, för att inte prata om matcherna i Premiership.

Sen har vi fjärde matchen Tampa vs Florida i PP. Florida måste vinna på Tampas arena annars börjar golfsäsongen för dem. Jag tror Florida kan klämma in en tröstvinst i natt men det kommer inte räcka i det långa loppet.

Synes.