Vi går mot slutet av sommaren

Tankar inför natten. Jag blev inte kär denna sommaren heller. Ingen vacker kvinna som fångade mitt intresse. Åren går. Snart 60. Bara siffran gör mig illamående. Allt jag har är minnen av det som inte blev. Alla Katarinor, Louisor, Marinor och andra som känner sig träffade av mina kärlekspilar… det sket sig.

Men alltså – jag känner väl ingen saknad efter någon av ovanstående kvinnfolk. Som jag var ni vackra en gång. Nu är ni förmodligen smällfeta av chips och mentalt handikappade av soffhäng framför korkburken. Helt ärligt är kvinnor i min egen ålder inte mycket att glo på. Själv håller jag mig i trim, bara för min egen skull. Det kala huvudet kan jag inte göra mycket åt men fet… aldrig. Aldrig. Fet.

Nu är jag inte intresserad av en yngre kvinna heller. Då pantar jag hellre tomburkar.

Ja det var allt från den här levnadsglada tjommen.

Synes