Vänskap

Kan en kvinna och man vara vänner? För ett par dagar sedan frågade en person om C och jag är ett par. Det är rätt svårt för en del att förstå att det går hur bra som helst att vara vänner. Jag kan inte se mig i en kärleksrelation igen, om jag ska vara helt ärligt. Jag håller mig helt enkelt borta från det och sätter en tydlig gräns.

Visst vore det väl fint och släppa fram en ny kvinna men jag blev så för jävla sårad av L att det går bara inte. Det tog åratal att komma över henne. Jag vill aldrig må så uselt igen. Det är inte bara L, så mycket ska jag inte ge henne, men jag litar inte på kvinnor när det kommer till kärleksrelationer. Jag känner mig kvävd och som det hela tiden krävs mirakel för att hålla skiten vid liv. Det blir för komplicerat.

Nej, vänskap är det lugnaste. Var och en stänger sin dörr. Så folk här i området får fortsätta spekulera. Det gör de mycket bra.

Synes.