Helsingborgs halvmara 2022

Jo.

2:03:33. Var ska jag börja? Jag sänkte mitt pers med 12 minuter från förra året. Svårt att vara missnöjd då. Framförallt. Fram-för-allt har jag varit helt skadefri i år. Och ingen känning under loppet förutom mjölksyran som gjorde sig gällande, men det tillhör. Så oavsett tid är jag mycket tacksam hur detta året har fallit ut.

Men. Ett men finns alltid med. I fållan skulle jag ställa mig vid 2 timmars ballongen men kom inte fram, och jag är ingen person som tränger mig heller, så jag tänkte att jag skulle springa ifatt dem. Men efter två km i 5:19 fart struntade jag i det. En lärdom till nästa år. Om det hade förändrat något står skrivit i stjärnorna men nästa år så går jag fram i tid.

Under loppet hittade jag inte riktigt den där zonen. Det kändes ändå rätt fint första milen som landade runt 56-57 minuter. Sträckan inne i pålsjöskog var jobbig. Där fick jag försöka stänga ute tankarna. Jo just det, den där salta gurkan vi bjöds på skippar jag nästa gång, fy fan den saften satte sig i diafragman. Örk. Coca-colan är ett fint tillskott för i år. Tummen upp för det.

Ett stort tack till arrangören som är förbaskat duktiga.

Synes.